ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Την Πέμπτη 25/2 στις 18:00 στο καφενείο Πόντιος (στην παραλιακή) θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση του Συ.Ριζ.Α νεολαίας με θέματα:

α. Το Σύμφωνο Σταθερότητας της ΕΕ και το πρόγραμμα σταθερότητας της ελληνικής κυβέρνησης
β. Παρουσίαση των θέσεων του Συριζα για την παιδεία και η οργανωτική συγκρότηση του στην πόλη του Ηρακλείου (σε αυτό περιλαμβάνεται και η εγγραφή των μελών).

Ήδη ο Συ.Ριζ.Α. σε μια σειρά περιοχών σε όλη την Ελλάδα έχει αρχίσει καμπάνια εγγραφής μελών κάτι που αποφασίστηκε στην τρίτη πανελλαδική του συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν τα Χριστούγεννα.

Ο ελληνικός λαός βρίσκεται απέναντι στην πιο σκληρή επίθεση που έχει διαπράξει ποτέ το διεθνές και ντόπιο κεφάλαιο απέναντι στη χώρα μας. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, η νεολαία στην Ελλάδα, που έδωσε μαθήματα αντίστασης στον πλανήτη τον Δεκέμβρη του 2008, θα βρεθεί στο στόχαστρο όλων των επικίνδυνων νεοφιλελεύθερων πειραμάτων του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και των Βρυξελλών. Και όλα αυτά σε συνεργασία με την πιο υποτακτική κυβέρνηση της μεταπολεμικής περιόδου.

Η ανάγκη η νεολαία να οργανωθεί - να συγκροτηθεί πολιτικά - να πρωτοστατήσει στην οργάνωση της αντίστασης είναι μεγάλη. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ!