Όχι στα βάρβαρα μέτρα από τους πολίτες του Ηρακλείου



Σε ένα μαζικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην πλ. Ελευθερίας του Ηρακλείου οι κάτοικοι της πόλης είπαν όχι στα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν την ελληνική κοινωνία στο γκρεμό.


 Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν δεκάδες φορείς της πόλης οι οποίοι έστειλαν  τα μηνύματά τους  προς το χρεωκοπημένο, διεφθαρμένο, ανυπόληπτο και υποτελές πολιτικό κατεστημένο που διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας και απαίτησαν την απεμπλοκή της από τα μνημόνια και τη μέγγενη των τροϊκανών.  


Έδωσαν την υπόσχεση να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τους σταματήσουν, να κάνουν ότι μπορούν για να αποτρέψουν την καταστροφή της κοινωνίας και το ξεπούλημα της χώρας.



Ζήτησαν από τους τοπικούς Βουλευτές του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης να μη σηκώσουν το χέρι τους, να μην ψηφίσουν, να μην εγκρίνουν τα νέα μέτρα της εξαθλίωσης του λαού.



Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου η οποία κατέληξε ξανά στην κεντρική πλατεία όπου και πραγματοποιήθηκε συναυλία διαμαρτυρίας για την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου Α. Μέρκελ στην Ελλάδα.



Στη συναυλία συμμετείχαν ο Ψαραντώνης, τα συγκροτήματα “ΠΕΤΡΙΤΕΣ” και “Το κάλεσμα της φύσης”, ο Γιάννης Κασσωτάκης, ο Νίκος Λιανέρης, ο Γιώργος Βρέντζος, ο Μιχάλης Κακέπης, ο Σήφης Γαρεφαλλάκης και άλλοι τοπικοί καλλιτέχνες.




Οι φορείς της πόλης ανανέωσαν το ραντεβού τους και καλούν σε νέο συλλαλητήριο σήμερα Τρίτη στις 18:00 στην Πλ. Ελευθερίας.