Επικοινωνιακή επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ



Η εγχώρια πολιτική-επιχειρηματική διαπλοκή ας το καταλάβει μια και καλή: ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν θα πάψει να είναι μπροστάρης στους αγώνες του λαού μας για κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, ατομική και συλλογική αξιοπρέπεια.

Όσα επικοινωνιακά τερτίπια και παραπληροφόρηση κι αν στήνουν με τη βοήθεια των ΜΜΕ της διαπλοκής, όσες προσπάθειες κι αν κάνουν να πείσουν ότι το μείζον πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι οι καταλήψεις σπιτιών και τα αυτοδιαχειρίζομενα στέκια, όσο τεχνητή αισιοδοξία για τις εξελίξεις στην οικονομία κι αν προσχεδιασμένα και ψευδώς καλλιεργούν, η πραγματικότητα που δημιουργεί η μνημονιακή πολιτική τους είναι τόσο σκληρή για τον ελληνικό λαό ώστε αργά ή γρήγορα θα πέσουν στο κενό όλες αυτές οι προσπάθειες κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού. Άλλωστε είναι νωπή ακόμη η μνήμη του ελληνικού λαού για το πού οδήγησαν την χώρα οι ίδιες σήμερα δυνάμεις που το 2008 επίσης κατασυκοφαντούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καλύπτει τους κουκουλοφόρους και ότι «καίει και καταστρέφει την Αθήνα».    

Είναι αδύνατον να παραβλέψει ο ελληνικός λαός το διαρκές μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ενάντια στη βία, την ανομία και την ανασφάλεια των πολιτών. Είναι αυτό ακριβώς το μέτωπο που επιβάλλει την αταλάντευτη στάση του ενάντια στη μνημονιακή πολιτική που τα τελευταία χρόνια αποτελεί την κύρια αιτία αυτών των κοινωνικών φαινομένων. Είναι αδύνατον να παραβλέψει ο ελληνικός λαός ότι η κεντρική σήμερα πηγή ανασφάλειας και βίας εναντίον των πολιτών είναι η επιθετικότερη εφαρμογή από την συγκυβέρνηση της μνημονιακής πολιτικής, μιας πολιτικής που τα δύο προηγούμενα χρόνια τριπλασίασε την ανεργία και γενίκευσε την φτώχεια και την απόγνωση, μιας πολιτικής που σήμερα επιβάλλεται με νέες επιδρομές σε μισθούς και συντάξεις, με μέτρα διάλυσης του δημόσιου τομέα και μαζικών απολύσεων των εργαζομένων εκεί, με ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Μια πολιτική που επιβάλλεται ακόμη και με χημικό πόλεμο ενάντια σε όσους αντιστέκονται και κατάλυση της Βουλής μέσω Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Είναι αδύνατον να πείσουν τον ελληνικό λαό οι πολιτικές δυνάμεις που συνεπικουρούμενες από τα ΜΜΕ της διαπλοκή κάνουν τα αδύνατα δυνατά να εξασφαλίσουν τα υπερκέρδη ελάχιστων και να διατηρήσουν την φοροασυλία του μεγάλου πλούτου, όπως καταδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας η κορυφή του παγόβουνο, η λίστα Λαγκάρντ. Πόσο μάλλον όταν οι ίδιες δυνάμεις ψηφίζουν νόμους που φορολογούν την φτώχεια και τιμωρούν όσες/όσους έχουν παιδιά την ίδια στιγμή που μειώνουν τον φόρο στους ζάπλουτους (μείωση ανώτατου φορολογικού συντελεστή, φορολόγηση ενοικίων), νόμους που πολλαπλασιάζουν τον φόρο των μικρών επιχειρήσεων οδηγώντας τους μια ώρα αρχύτερα στην οικονομική εξόντωση χάριν των μεγάλων επιχειρήσεων που τους μειώνουν τον φόρο.

Όσες επικοινωνιακές επιθέσεις κι αν εξαπολύει το εγχώριο σύστημα διαπλοκής ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν πρόκειται να πτοήσουν τους μαζικούς, ενωτικούς, ειρηνικούς αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και της συντρηπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για την υπεράσπιση των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας της νεολαίας και του πολιτισμού.  Η εγχώρια πολιτική-επιχειρηματική διαπλοκή ας το καταλάβει μια και καλή: ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν θα πάψει να είναι μπροστάρης στους αγώνες του λαού μας για κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, ατομική και συλλογική αξιοπρέπεια.